Ta hjälp av en kostnadsfri LCC-kalkyl

6 nov 2020 6 november 2020 6 nov 2020 6 november 2020 november 2020
lcc-kalkyl
Inför nya köp av fläktar, belysning eller någon annan energieffektiviseringsåtgärd kan det vara bra att göra en LCC-kalkyl. Foto: Tobias Sterner och Mostphotos
FAKTAEEF

EEF är en icke-vinstdrivande organisation med visionen att säkerställa en hållbar energi- och effektanvändning i Sverige. Detta genom utveckling av kvalitativa, trovärdiga och efterfrågade energitjänster och produkter till Sveriges energikunder.

EEF fungerar som en branschorganisation och samlar företag som säljer energieffektiva produkter och tjänster inom byggnader, företag och industrier. Även branschorganisationer inom effektiviseringsområdet är medlemmar. 

EEF bistår sina medlemsföretag med kunskap inom energieffektivisering samt fungerar som en länk mellan sina medlemmar och deras kunder (BRF:er, fastighetsägare, industrier med flera).

Källa: Energieffektiviseringsföretagen, EEF
Med hjälp av en livscykelkalkyl, LCC, blir det lättare att beräkna långsiktig vinst av en åtgärd för energieffektivisering. Nu finns en kostnadsfri kalkyl tillgänglig.
Det är Energieffektiviseringsföretagen, EEF, som har tagit fram kalkylen vilken finns tillgänglig på deras webbplats både att räkna i direkt och att skriva ut.
Bli abonnent

På Renoveringsinfo vill vi underlätta för dig i branschen. Här får du nyheter och fördjupning och kan hålla dig uppdaterad på forskningsläget inom renoveringsområdet. Forskningen har du alltid tillgång till, oavsett om du är kund eller inte.

Om du redan är kund kan du logga in här logga in här .

Köp en prenumeration eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
PRENUMERATION
Full tillgång till allt om åtgärder, nyheter, projekt och forskning.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: 5 190 kr/år + moms
PROVA PÅ
Prova på tjänsten med begränsad tillgång till projekt.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: Kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Öppet kl 8-16 idag

Fler nyheter
Feedback / Tips
Pris: + moms
Författare: 
Lagerstatus: