Så halverade de energianvändningen

26 jul 26 juli 26 jul 2021 26 juli 2021 juli 2021
huvudbild_folkets-hus-pi
Storfors Folkets hus är ursprungligen från 1909. Foto: Halldo Lundgren
Fördjupningsmaterial
Vid renoveringen av Storfors Folkets hus genomförde Piteå kommun ett lyckat energiprojekt. Resultatet blev halverad energianvändning och en årlig besparing på 50 000 kronor.
Storfors Folkets hus, som uppfördes i början av 1900-talet, ligger ungefär fyra kilometer sydväst om centrala Piteå. Träbyggnaden är i två plan på totalt 396 m²Atemp. Det är en gammal samlingslokal i Piteå kommuns ägo som finns tillgänglig för uthyrning till föreningar och privatpersoner. Före renoveringen var dock uthyrningsgraden låg på grund av det stora underhållsbehovet.
Bli abonnent

På Renoveringsinfo vill vi underlätta för dig i branschen. Här får du nyheter och fördjupning och kan hålla dig uppdaterad på forskningsläget inom renoveringsområdet. Forskningen har du alltid tillgång till, oavsett om du är kund eller inte.

Om du redan är kund kan du logga in här logga in här .

Köp en prenumeration eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
PRENUMERATION
Full tillgång till allt om åtgärder, nyheter, projekt och forskning.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: 5 190 kr/år + moms
PROVA PÅ
Prova på tjänsten med begränsad tillgång till projekt.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: Kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Öppet kl 8-16 idag

Fler nyheter
Feedback / Tips
Pris: + moms
Författare: 
Lagerstatus: