Så förbättrar du inomhusmiljön

6 sep 2019 6 september 2019 6 sep 2019 6 september 2019 september 2019
kontrs
I handboken om inomhusmiljön finns en genomgång av de regelverk och den teknik som främst påverkar inneklimatet. Foto: Mostphotos
FAKTAVad bidrar till en god inomhusmiljö?

Handboken tar sin utgångspunkt i de faktorer som är viktigast för en god inomhusmiljö; luftkvalitet, ljud, ljus och termiskt klimat.

I handboken redogörs för hur exempelvis ventilationssystem, byggnadsmaterial, belysning och brukarbeteende alla påverkar inomhusklimatet.

Källa: Fastighetsägarna
För fastighetsägare finns det mycket att göra för att skapa ett bättre inomhusklimat. Det kan även visa sig vara en lönsam investering. Det anser redaktören av den nya utgåvan av ”God inomhusmiljö – en handbok för fastighetsägare”.
Vi tillbringar 90 procent av vår tid inomhus, vilket visar hur viktigt vår inomhusmiljö är. Handboken ”God inomhusmiljö – en handbok för fastighetsägare” kom för första gången för tio år sedan. Nyutgåvan är framtagen av Fastighetsägarna i samarbete med branschrepresentanter och riktar sig främst till mindre fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. 
Bli abonnent

På Renoveringsinfo vill vi underlätta för dig i branschen. Här får du nyheter och fördjupning och kan hålla dig uppdaterad på forskningsläget inom renoveringsområdet. Forskningen har du alltid tillgång till, oavsett om du är kund eller inte.

Om du redan är kund kan du logga in här logga in här .

Köp en prenumeration eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
PRENUMERATION
Full tillgång till allt om åtgärder, nyheter, projekt och forskning.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: 5 190 kr/år + moms
PROVA PÅ
Prova på tjänsten med begränsad tillgång till projekt.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: Kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Kundservice stängt idag

Fler nyheter
Feedback / Tips
Pris: + moms
Författare: 
Lagerstatus: