Skapa konto / Anmäl till nyhetsbrev
  • För att få nyhetsbrevet behöver du ett konto. Det är gratis.
  • Kontot administreras av Svensk Byggtjänst.
Begär nytt lösenord

Missa inte Renoveringsdagen 2018

15 feb 2018 15 februari 2018 15 feb 2018 15 februari 2018 februari 2018
renoveringsdagen_2018
Fördjupningsmaterial
Temat för årets upplaga av Renoveringsdagen är ”Hållbar renovering - Hur får vi det att hända?”. Nationellt Renoveringscentrum anordnar för femte året i rad en heldag om renoveringsfrågor.

Renoveringsdagen äger rum torsdagen den 22 mars på ArkDes på Skeppsholmen i Stockholm. Denna gång är Informationscentrum för hållbart byggande medarrangör. Johan Nuder, koordinator för informationscentrumet, kommer att berätta om det pågående uppdraget från Boverket.

Värdefulla erfarenheter och paneldebatt

Under ledning av moderator Andres Muld, ordförande i Nationellt Renoveringscentrum, NRC, presenteras programmet. Dagen innehåller många spännande programpunkter med varierande infallsvinklar.

Bland annat kommer erfarenheter från genomförda renoveringsprojekt att presenteras av Chris Österlund från Botkyrkabyggen, Terje Johansson från MKB och Michael Pirosanto på Gårdstensbostäder. Deras erfarenheter ligger också till grund för en efterföljande paneldebatt.

Under rubriken "Myndigheternas visioner" medverkar Anita Aspegren, avdelningschef på Energimyndigheten och Boverkets avdelningschef Peter Fransson.

Om anmälan

Säkra en plats till Renoveringsdagen genom att göra en anmälan, allra senast den 12 mars, till renoveringscentrum@hvac.lth.se

Ange namn, organisation samt eventuell specialkost. Obs! Anmäld deltagare som uteblir debiteras med 500 kr.

Fler nyheter
Feedback / Tips
Begär nytt lösenord
Skapa konto
Pris: + moms
Författare: 
Lagerstatus: