Renoveringsprocessen

elin-o-patrik-2-002
bygga-f
Elin Tjäder och Patrik Olsson, på avdelningen för Bygg- och Miljöteknik, Chalmers Tekniska Högskola, har renoveringsanpassat ByggaF. Någt som är efterfrågat eftersom åtgärdsprocesserna delvis är annorlunda och alltid hantera en befintlig byggnad.
Bild 2. En okulär inventering redan i programskedet - det är ett av förslagen till en renoveringsanpassning av ByggaF. Illustration: Elin Tjäder
ByggaF, branschstandarden för fuktsäkerhet, har renoveringsanpassats genom ett examensarbete av Patrik Olsson och Elin Tjäder på avdelningen för Bygg- och Miljöteknik, Chalmers Tekniska Högskola.
En okulär inventering är en god investering. Ett examensjobb från Chalmers ger förslag på en renoveringsuppdatering av branschstandarden ByggaF med bland annat checklistor för att hitta fuktrisker i ett tidigt skede.                                               &n
Bli abonnent

På Renoveringsinfo vill vi underlätta för dig i branschen. Här får du nyheter och fördjupning och kan hålla dig uppdaterad på forskningsläget inom renoveringsområdet. Forskningen har du alltid tillgång till, oavsett om du är kund eller inte.

Om du redan är kund kan du logga in här logga in här .

Köp en prenumeration eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
PRENUMERATION
Full tillgång till allt om åtgärder, nyheter, projekt och forskning.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: 5 190 kr/år + moms
PROVA PÅ
Prova på tjänsten med begränsad tillgång till projekt.
Nyheter och analyser
Renoveringsåtgärder
Forskning & Debatt
Projekt i fokus
Pris: Kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Öppet kl 8-17 idag

Fler åtgärder
Feedback / Tips
Pris: + moms
Författare: 
Lagerstatus: